Tecco Sky Hotel

Kuzey Vietnam, Vinh
Tecco Sky Hotel Genel
Tecco Sky Hotel Öne Çıkan Resim
Tecco Sky Hotel Yerinde Yemek
Tecco Sky Hotel Yerinde Yemek
Tecco Sky Hotel Oda Düzeni
Image More +36 fotoğraf
Tecco Sky Hotel
72 Le Loi Kuzey Vietnam, Vinh

Vinh bölgesindeki Tecco Sky Hotel konaklamanızda, Xo Viet Nghe Tinh Müzesi ve Ho Chi Minh Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Central Park ile 2,2 mi (3,5 km) ve Dien Thinh Bölge Kilisesi ile 21 mi (33,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 81 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Küvet
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Buzdolabı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Buzdolabı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Buzdolabı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x