Muong Thanh Vinh Hotel

Kuzey Vietnam, Vinh
Muong Thanh Vinh Hotel Genel
Muong Thanh Vinh Hotel Genel
Muong Thanh Vinh Hotel Genel
Muong Thanh Vinh Hotel Genel
Muong Thanh Vinh Hotel Genel
Image More +72 fotoğraf
Muong Thanh Vinh Hotel
No.1, Phan Boi Chau Street Kuzey Vietnam, Vinh

Vinh bölgesindeki Muong Thanh Vinh Hotel konaklamanızda, Xo Viet Nghe Tinh Müzesi ve Ho Chi Minh Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Central Park ile 2,4 mi (3,9 km) ve Dien Thinh Bölge Kilisesi ile 21,6 mi (34,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Xuan Huong yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 5.30 ve 8.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King Room
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x