Runda Lofts

Muthaiga
Runda Lofts Öne Çıkan Resim
Runda Lofts İç Mekan
Runda Lofts Klüp/Executive
Runda Lofts Oda Düzeni
Runda Lofts Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Runda Lofts
Nairobi , Muthaiga

Runda Lofts misafirlere Nairobi (Gigiri) bölgesinde, Village Market Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Banana Hill Art Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Nairobi Ulusal Parkı ile 12,2 mi (19,7 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 48-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Çatı Katı (Loft), 3 Yatak Odası
Room
Bungalov, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x