Bonsai Villa Homestay

Muthaiga
Bonsai Villa Homestay Genel
Bonsai Villa Homestay Genel
Bonsai Villa Homestay Genel
Bonsai Villa Homestay Genel
Bonsai Villa Homestay Dış Mekan
Image More +111 fotoğraf
Bonsai Villa Homestay
Gigiri Drive , Muthaiga

Bonsai Villa Homestay konaklamanızda Nairobi (Gigiri) bölgesinde, Nairobi Birleşmiş Milletler Ofisi ve Karura Ormanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Kenyatta Uluslararası Kongre Merkezi ile 10,2 km (6,4 mil) ve Moi Uluslararası Spor Merkezi ile 15,6 km (9,7 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Villa, Birden Çok Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x