Village Villa

Muthaiga
Village Villa Genel
Village Villa Genel
Village Villa Genel
Village Villa Genel
Village Villa Genel
Image More +85 fotoğraf
Village Villa
United Nations Cres , Muthaiga

Village Villa misafirlere Nairobi (Gigiri) bölgesinde, Village Market Alışveriş Merkezi ve Nairobi Birleşmiş Milletler Ofisi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Karura Ormanı ile 2,5 km (1,6 mil) ve Two Rivers Alışveriş Merkezi ile 4,3 km (2,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Nairobi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x