Ruby Tower Apartments

Pirin Mountains, Bansko
Ruby Tower Apartments Öne Çıkan Resim
Ruby Tower Apartments Dış Mekan
Ruby Tower Apartments Dış Mekan
Ruby Tower Apartments Dış Mekan
Ruby Tower Apartments Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ruby Tower Apartments
Ul. Han Tervel No. 6 Pirin Mountains, Bansko

Bansko bölgesindeki Ruby Tower Apartments misafirlere dağda, Bansko Kayak Merkezi ve Museum of Otets Paisii Hilendarski ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Gondola Lift ile 0,6 mi (0,9 km) ve Vihren ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x