Perun Lodge Hotel

Pirin Mountains, Bansko
Perun Lodge Hotel Genel
Perun Lodge Hotel Genel
Perun Lodge Hotel Öne Çıkan Resim
Perun Lodge Hotel Dış Mekan
Perun Lodge Hotel Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Perun Lodge Hotel
1 Georgi Nastev Str. Pirin Mountains, Bansko

Perun Lodge Hotel misafirlere Bansko bölgesinde, banliyöde, Bansko Kayak Merkezi ve Bansko - Banderitsa Meadow ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Gondola Lift ile 0,5 mi (0,8 km) ve Vihren ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 139 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x