Hotel Tanne

Pirin Mountains, Bansko
Hotel Tanne Öne Çıkan Resim
Hotel Tanne Dış Mekan
Hotel Tanne Dış Mekan
Hotel Tanne Dış Mekan
Hotel Tanne İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Tanne
7, Georgi Nastev Street Pirin Mountains, Bansko

Hotel Tanne misafirlere Bansko bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Bansko Kayak Merkezi ve Gondola Lift ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bansko - Banderitsa Meadow ile 0,4 mi (0,7 km) ve Vihren ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Mehana Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Ücretli su parkı, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double or Twin Room (Free safe, Parking & Spa access)
Apartment,
Apartment, 1 Bedroom (Free safe, Parking & Spa access)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x