Royal Kerkus Hotel

Peru Dağlık Bölgesi, Tarapoto
Royal Kerkus Hotel Öne Çıkan Resim
Royal Kerkus Hotel Dış Mekan
Royal Kerkus Hotel Dış Mekan
Royal Kerkus Hotel Dış Mekan
Royal Kerkus Hotel İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Royal Kerkus Hotel
Jr. Alfonso Ugarte No. 2157 Peru Dağlık Bölgesi, Tarapoto

Tarapoto bölgesindeki Royal Kerkus Hotel konaklamanızda, Tarapoto San Martin Ulusal Üniversitesi ve Armas de Tarapoto Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Laguna Azul ile 1,6 mi (2,6 km) ve Chazuta ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

46 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x