Hotel Boca Raton

Peru Dağlık Bölgesi, Tarapoto
Hotel Boca Raton Öne Çıkan Resim
Hotel Boca Raton Dış Mekan
Hotel Boca Raton İç Mekan
Hotel Boca Raton Kahvaltı
Hotel Boca Raton Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Hotel Boca Raton
Jr. Miguel Grau 151 Peru Dağlık Bölgesi, Tarapoto

Tarapoto bölgesindeki Hotel Boca Raton konaklamanızda, Armas de Tarapoto Meydanı ve Museo Regional ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Laguna Azul ile 0,5 mi (0,9 km) ve Chazuta ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Bu otelde, 20 restoran ve 20 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 20 bar/dinlenme salonu veya 20 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

73 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Senior Süit
Room
Executive Süit
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x