Hotel Suyox Tarapoto

Peru Dağlık Bölgesi, Tarapoto
Hotel Suyox Tarapoto Öne Çıkan Resim
Hotel Suyox Tarapoto Dış Mekan
Hotel Suyox Tarapoto Dış Mekan
Hotel Suyox Tarapoto Dış Mekan
Hotel Suyox Tarapoto Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Suyox Tarapoto
Augusto B. Leguía N° 604 Peru Dağlık Bölgesi, Tarapoto

Tarapoto bölgesindeki Hotel Suyox Tarapoto konaklamanızda, Armas de Tarapoto Meydanı ve Museo Regional ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Laguna Azul ile 0,7 mi (1 km) ve Chazuta ile 0,7 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x