Hotel SUISUI

Peru Dağlık Bölgesi, Tarapoto
Hotel SUISUI Genel
Hotel SUISUI Genel
Hotel SUISUI Genel
Hotel SUISUI Öne Çıkan Resim
Hotel SUISUI Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel SUISUI
Jr. Lima 579 Peru Dağlık Bölgesi, Tarapoto

Hotel SUISUI misafirlere Tarapoto merkezinde, Laguna Azul ve Chazuta ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Lamas ile 0,4 mi (0,7 km) ve Museo Regional ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz ısıtmalı zemin bulunan 54 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Senior
Senior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x