Royal Crown Hotel & Spa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Royal Crown Hotel & Spa Genel
Royal Crown Hotel & Spa Genel
Royal Crown Hotel & Spa Genel
Royal Crown Hotel & Spa Genel
Royal Crown Hotel & Spa Genel
Image More +56 fotoğraf
Royal Crown Hotel & Spa
St 7 Makara Old Market Area Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Royal Crown Hotel & Spa size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Eski Pazar Bölgesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,2 mi (0,4 km) ve Wat Damnak ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Royal Crown Cafe ideal; otelin lokanta içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu Art Deco stili resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room with Pool View ( With 1 Way Airport Pick Up)
Penthouse
Penthouse Suite - Free 60mn Body Massage
Room
Executive Suite - Free 60mn Body Massage
Room
Royal Crown Suite - Free 60mn Body Massage
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x