Petit Temple Suite & Spa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Petit Temple Suite & Spa Genel
Petit Temple Suite & Spa Genel
Petit Temple Suite & Spa Genel
Petit Temple Suite & Spa Genel
Petit Temple Suite & Spa Genel
Image More +80 fotoğraf
Petit Temple Suite & Spa
Wat Damnak, Salakomrouk Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Petit Temple Suite & Spa misafirlere Siem Reap bölgesinde, golf sahasına yakın, Angkor Wat ve Wat Damnak ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,3 mi (0,5 km) ve Wat Dam Nak ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Petit Cafe Gallery ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için 24 saat oda servisi var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 23 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Havuz Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Pool Suite
Family
Family Pool Suite
Room
Petit Pool Suite
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x