Hang Tep Hostel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Hang Tep Hostel Genel
Hang Tep Hostel Genel
Hang Tep Hostel Öne Çıkan Resim
Hang Tep Hostel Dış Mekan
Hang Tep Hostel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hang Tep Hostel
318, Wat Domnak Village, Salar Kamroek Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Hang Tep Hostel misafirlere Siem Reap (Siem Reap Merkezi) bölgesinde, Angkor Wat ve Eski Pazar Bölgesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,2 mi (0,3 km) ve Made in Cambodia Market ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x