Rosewood San Miguel De Allende

El Bajio, San Miguel de Allende
Rosewood San Miguel De Allende Genel
Rosewood San Miguel De Allende Genel
Rosewood San Miguel De Allende Genel
Rosewood San Miguel De Allende Genel
Rosewood San Miguel De Allende Genel
Image More +153 fotoğraf
Rosewood San Miguel De Allende
Nemesio Diez 11 Col Centro El Bajio, San Miguel de Allende

Rosewood San Miguel De Allende konaklamanızda San Miguel de Allende merkezinde, San Miguel de Allende Tarih Müzesi ve San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel El Nigromante Ignacio Ramirez Kültür Merkezi ile 0,7 km ve Juarez Parkı ile 1 km mesafede.

Meksika mutfağı alanında uzman olan 1826 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

67 odada iPod takma konsolu ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, açık tenis kortları ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. San Miguel de Allende bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12099 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Colonial Double)
Colonial
Colonial King Room
Oda
Oda (Roof-Top Colonial Double)
Rooftop
Rooftop Colonial King Room
Rooftop
Rooftop Colonial Suite King
Junior
Junior Süit (Double)
Parroquia
Parroquia Suite King
Room
Deluxe King Room
Room
Süit (Colonial Double)
Room
Deluxe Süit (Colonial)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x