NUMU Boutique Hotel, The Unbound Collection by Hyatt

El Bajio, San Miguel de Allende
NUMU Boutique Hotel, The Unbound Collection by Hyatt Dış Mekan
NUMU Boutique Hotel, The Unbound Collection by Hyatt İç Mekan
NUMU Boutique Hotel, The Unbound Collection by Hyatt İç Mekan
NUMU Boutique Hotel, The Unbound Collection by Hyatt Yerinde Yemek
NUMU Boutique Hotel, The Unbound Collection by Hyatt Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
NUMU Boutique Hotel, The Unbound Collection by Hyatt
NEMESIO DIEZ NO 20, COLONIA CENTRO El Bajio, San Miguel de Allende

NUMU Boutique Hotel, The Unbound Collection by Hyatt misafirlere San Miguel de Allende merkezinde, Juarez Parkı yakınında ve Allende Enstitüsü ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan misafir odası San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Escondido Bölgesi ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca misafir odası kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bornoz vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu misafir odasında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x