Cozy Casitas

Bajio, San Miguel de Allende
Cozy Casitas Öne Çıkan Resim
Cozy Casitas Dış Mekan
Cozy Casitas Dış Mekan
Cozy Casitas Dış Mekan
Cozy Casitas İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Cozy Casitas
31 Tenerías Zona Centro Bajio, San Miguel de Allende

Cozy Casitas misafirlere San Miguel de Allende merkezinde, Juarez Parkı yakınında ve Zocalo Folk Sanatı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) ve Escondido Bölgesi ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 2 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Ev, 2 Yatak Odası
Room
Family Ev, 2 Yatak Odası
Room
Family Ev, 2 Yatak Odası
Room
Family Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x