At Winkfield House

Route 62, Cape Winelands
At Winkfield House Genel
At Winkfield House Öne Çıkan Resim
At Winkfield House Dış Mekan
At Winkfield House Dış Mekan
At Winkfield House Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
At Winkfield House
36 Scholtz Road Route 62, Cape Winelands

At Winkfield House misafirlere Cape Town merkezinde, Lourensford Wine Estate ve Cheetah Outreach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Strand Golf Club ile 2,8 mi (4,5 km) ve Helderberg ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

1, At Winkfield House misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Kır Evi
Room
Bayview Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x