Riverside Apartments

Lilongwe
Riverside Apartments Genel
Riverside Apartments Öne Çıkan Resim
Riverside Apartments Dış Mekan
Riverside Apartments Dış Mekan
Riverside Apartments Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Riverside Apartments
Off Chilambula Rd., Area 32 PO Box 1268 , Lilongwe

Riverside Apartments misafirlere Lilongwe merkezinde, Kamuzu Merkez Hastanesi ve Lilongwe City Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Old Town Mall ile 1,7 mi (2,8 km) ve Şehir Stadyumu ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman olan restoranı Eharto misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire
Room
Executive Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x