President Hotel

Lilongwe
President Hotel Genel
President Hotel Genel
President Hotel Öne Çıkan Resim
President Hotel Dış Mekan
President Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
President Hotel
Chilembwe Road, City Centre , Lilongwe

Lilongwe bölgesindeki President Hotel konaklamanızda, Tobacco Auction Floors ve Parliament Building ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kamuzu Mausoleum ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kamuzu Merkez Hastanesi ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

The Wild Orchid yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x