Philadephia Guest House

Lilongwe
Philadephia Guest House Öne Çıkan Resim
Philadephia Guest House Kahvaltı
Philadephia Guest House Yerinde Yemek
Philadephia Guest House Banyo Tipleri
Philadephia Guest House Banyo Özellikleri
Image More +26 fotoğraf
Philadephia Guest House
Area 47/3/89 , Lilongwe

Philadephia Guest House konaklamanızda Lilongwe merkezinde, Lilongwe City Alışveriş Merkezi ile 6 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kamuzu Mausoleum ile 1,8 mi (2,9 km) ve Tobacco Auction Floors ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 15 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x