Ridgeways Park Hotel

Nairobi
Ridgeways Park Hotel Öne Çıkan Resim
Ridgeways Park Hotel Yerinde Yemek
Ridgeways Park Hotel Banyo Tipleri
Ridgeways Park Hotel Banyo Tipleri
Ridgeways Park Hotel Lobi
Image More +6 fotoğraf
Ridgeways Park Hotel
Kiambu Rd , Nairobi

Nairobi bölgesindeki Ridgeways Park Hotel konaklamanızda Muthaiga Golf Club ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Karura Ormanı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu apart daire Nairobi Ulusal Parkı ile 11,2 mi (18 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda, Sigara İçilebilir, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x