Fourways Junction VIP Suite

Nairobi
Fourways Junction VIP Suite Öne Çıkan Resim
Fourways Junction VIP Suite Dış Mekan
Fourways Junction VIP Suite Dış Mekan
Fourways Junction VIP Suite Dış Mekan
Fourways Junction VIP Suite İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
Fourways Junction VIP Suite
Kiambu Road, Fourways Junction Estate , Nairobi

Nairobi bölgesindeki Fourways Junction VIP Suite misafirlere milli parkta, Muthaiga Golf Club ve Banana Hill Art Gallery ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 12,4 mi (19,9 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde vücut bakımı hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x