Lymack Suites

Nairobi
Lymack Suites Genel
Lymack Suites Öne Çıkan Resim
Lymack Suites Dış Mekan
Lymack Suites Dış Mekan
Lymack Suites İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Lymack Suites
Contea di Kiambu , Nairobi

Lymack Suites konaklamanızda Nairobi bölgesinde, Karura Ormanı ile 3,3 km (2 mi) ve Two Rivers Alışveriş Merkezi ile 6 km (3,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Nairobi Birleşmiş Milletler Ofisi ile 6,3 km ve Village Market Alışveriş Merkezi ile 7,3 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Nairobi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Executive Katı
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x