Ridge Service Suite At Times Square

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Ridge Service Suite At Times Square Genel
Ridge Service Suite At Times Square Genel
Ridge Service Suite At Times Square Genel
Ridge Service Suite At Times Square Öne Çıkan Resim
Ridge Service Suite At Times Square Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Ridge Service Suite At Times Square
No 1 Jalan Imbi Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Ridge Service Suite At Times Square size Kuala Lumpur (Bukit Bintang) bölgesinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya yakınında ve Pavilion Kuala Lumpur ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kuala Lumpur Sentral ile 2,2 mi (3,6 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Ridge Service Suite At Times Square misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda
Stüdyo
Stüdyo
Room
Family Süit (2 BR)
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x