Riad Wink

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Wink Öne Çıkan Resim
Riad Wink Dış Mekan
Riad Wink İç Mekan
Riad Wink İç Mekan
Riad Wink İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Riad Wink
8 Derb Tahtah Znikat Rahba Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech (Medine) bölgesindeki Riad Wink Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Rahba Kedima ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,5 mi (4 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Süit,
Süit, Teras
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x