Riad Enija

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Enija İç Mekan
Riad Enija İç Mekan
Riad Enija İç Mekan
Riad Enija İç Mekan
Riad Enija İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Riad Enija
9 Derb Mesfioui Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech (Medine) bölgesindeki Riad Enija Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Rahba Kedima ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,6 mi (4,1 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,4 mi (7,2 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Comfort Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x