Riad Ecila

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Ecila Genel
Riad Ecila Genel
Riad Ecila Genel
Riad Ecila Öne Çıkan Resim
Riad Ecila Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
Riad Ecila
24 Derb N'Khal, Rahba Lakdima Médina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Ecila misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Criee Berbere ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,5 mi (4,1 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Riad otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Azir)
Üç
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo (Touma)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Zaatar)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Quarfa)
Süit,
Süit, Özel Banyo (Zaafran)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Camon)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x