Riad Sofia Tahraouia

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Riad Sofia Tahraouia Öne Çıkan Resim
Riad Sofia Tahraouia İç Mekan
Riad Sofia Tahraouia Oda Düzeni
Riad Sofia Tahraouia Oda Düzeni
Riad Sofia Tahraouia Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Riad Sofia Tahraouia
29 rue agadir essaouira Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Riad Sofia Tahraouia misafirlere Essaouira merkezinde, Mohammed Ben Abdallah Müzesi ve Skala de la Ville ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Essaouira Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x