Riad Dar Awil

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Riad Dar Awil Öne Çıkan Resim
Riad Dar Awil Dış Mekan
Riad Dar Awil İç Mekan
Riad Dar Awil Kahvaltı
Riad Dar Awil Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Riad Dar Awil
58 Rue d'Agadir Essaouira, Ahl Agadir Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Riad Dar Awil misafirlere Essaouira merkezinde, Mohammed Ben Abdallah Müzesi ve Skala de la Ville ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu riad otel Essaouira Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için riad otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x