Riad Lalla Mira

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira
Riad Lalla Mira Öne Çıkan Resim
Riad Lalla Mira Dış Mekan
Riad Lalla Mira İç Mekan
Riad Lalla Mira Kahvaltı
Riad Lalla Mira Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Riad Lalla Mira
14, rue Algerie Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Essaouira

Riad Lalla Mira misafirlere Essaouira merkezinde, Mohammed Ben Abdallah Müzesi ve Skala de la Ville ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Essaouira Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x