Riad Lhena

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Lhena Öne Çıkan Resim
Riad Lhena Dış Mekan
Riad Lhena İç Mekan
Riad Lhena İç Mekan
Riad Lhena Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Riad Lhena
75 Derb Moulay Abdel Kader, Dabachi Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Lhena misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Souk of the Medina ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 3,5 mi (5,7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x