Riad Dar Aman

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Dar Aman Genel
Riad Dar Aman Genel
Riad Dar Aman Genel
Riad Dar Aman Öne Çıkan Resim
Riad Dar Aman Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Riad Dar Aman
33 Derb Moulay Abdel Kader Derb Dabachi Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Dar Aman misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Souk of the Medina ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 3,5 mi (5,7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Rkia)
Room
Süit (Afrika)
Room
Oda (Bahia)
Room
Oda (Berbere)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x