Riad Bleu Ciel

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Bleu Ciel Öne Çıkan Resim
Riad Bleu Ciel İç Mekan
Riad Bleu Ciel İç Mekan
Riad Bleu Ciel Yerinde Yemek
Riad Bleu Ciel Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
Riad Bleu Ciel
62 Rue Hejjama Garawyen, Fes Medina 3 Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Bleu Ciel misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Henna Souk ve Nejjarine Square yakınında. Bu riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Moulay Idriss Zawiya ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x