Riad Family Samnoun

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad Family Samnoun Öne Çıkan Resim
Riad Family Samnoun Dış Mekan
Riad Family Samnoun Dış Mekan
Riad Family Samnoun Dış Mekan
Riad Family Samnoun Dış Mekan
Image More +112 fotoğraf
Riad Family Samnoun
7 Derb Ziyate Nouaàriyine Zquaq Roman Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad Family Samnoun misafirlere Fes merkezinde, Henna Souk ve Nejjarin Kervansarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Bab Guissa ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Ev
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x