Riad La Presidence

Fes-boulemane (bölge), Fes
Riad La Presidence Öne Çıkan Resim
Riad La Presidence Dış Mekan
Riad La Presidence İç Mekan
Riad La Presidence Kahvaltı
Riad La Presidence Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Riad La Presidence
21 Derb laa9iba Ain El Khil Fes El Bali Fes-boulemane (bölge), Fes

Riad La Presidence misafirlere Fes (Fes El Bali) bölgesinde, Nejjarine Square ve Chrabliyine Mosque yakınında. Bu riad otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Nejjarin Kervansarayı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda Riad La Presidence misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x