Riad Amira Victoria

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Amira Victoria Öne Çıkan Resim
Riad Amira Victoria İç Mekan
Riad Amira Victoria İç Mekan
Riad Amira Victoria İç Mekan
Riad Amira Victoria İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Riad Amira Victoria
12 Derb El Baroud Hart Soura Bab Kechich Medina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Amira Victoria misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Ben Youssef Madrasa ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,7 mi (4,4 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Rest.Riad Amira Victoria restoranı ideal, bu restoran Fas mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 7.00 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu riad otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x