Dar Darma - Riad

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Dar Darma - Riad Genel
Dar Darma - Riad Genel
Dar Darma - Riad Genel
Dar Darma - Riad Öne Çıkan Resim
Dar Darma - Riad Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Dar Darma - Riad
Trik Sidi Bouharba 11/12 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Dar Darma - Riad misafirlere Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Ben Youssef Madrasa ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,7 mi (4,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 6 klimalı odada DVD oynatıcı mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve buhar odası mevcuttur. Bu Art Deco stili riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

BE
BE Suite (Black)
Royal
Royal Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, 2 Banyolu
Room
BE Suite (Orange)
Room
Süit (Mirrors)
Room
Royal Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu (Blue)
Room
Süit (Brown)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x