Revekka Rooms

Kissamos
Revekka Rooms Dış Mekan
Revekka Rooms Dış Mekan
Revekka Rooms İç Mekan
Revekka Rooms İç Mekan
Revekka Rooms İç Mekan
Image More +91 fotoğraf
Revekka Rooms
Telonio Beach Kastelli , Kissamos

Revekka Rooms konaklamanızda Kissamos merkezinde, Kissamos Stadı ve Kissamos Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Falassarna Plajı ile 14,5 km (9 mil) ve Balos Lagünü ile 14,9 km (9,3 mil) mesafede.

Revekka Rooms misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 21 inç düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Standard
Standard Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x