Kissamia Rooms

Kissamos
Kissamia Rooms Öne Çıkan Resim
Kissamia Rooms Dış Mekan
Kissamia Rooms Dış Mekan
Kissamia Rooms Dış Mekan
Kissamia Rooms Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
Kissamia Rooms
Parodos Tompazi Street - Telonio Beach , Kissamos

Kissamia Rooms misafirlere Kissamos bölgesinde, plaj yakınında, Telónio Beach ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Kissamos Stadı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Balos Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) ve Falassarna Plajı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Kissamia Rooms misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (Semi Basement)
Economy
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x