Limosa Luxury Residences

Kissamos
Limosa Luxury Residences Öne Çıkan Resim
Limosa Luxury Residences Dış Mekan
Limosa Luxury Residences İç Mekan
Limosa Luxury Residences Oda Manzaraları
Limosa Luxury Residences Oda Manzaraları
Image More +51 fotoğraf
Limosa Luxury Residences
Kissamos , Kissamos

Limosa Luxury Residences konaklamanızda Kissamos bölgesinde, Kissamos Limanı ile 3,1 km (1,9 mi) ve Falassarna Plajı ile 14,2 km (8,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı villa Balos Plajı ile 14,9 km ve Imeri Gramvousa Adası ile 16 km mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ev
Premium
Premium Ev
Deluxe
Deluxe Ev, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x