Mirtilos Studios & Apartments

Kissamos
Mirtilos Studios & Apartments Genel
Mirtilos Studios & Apartments Öne Çıkan Resim
Mirtilos Studios & Apartments Dış Mekan
Mirtilos Studios & Apartments Dış Mekan
Mirtilos Studios & Apartments Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Mirtilos Studios & Apartments
Kissamos , Kissamos

Mirtilos Studios & Apartments misafirlere Kissamos bölgesinde, plaj yakınında, Telónio Beach ve Kissamos Stadı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Balos Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Falassarna Plajı ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Double)
Stüdyo
Stüdyo (Triple)
Superior
Superior Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit
Stüdyo
Stüdyo (Quadruple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x