Resort la Villa Loti

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Resort la Villa Loti Genel
Resort la Villa Loti Genel
Resort la Villa Loti Öne Çıkan Resim
Resort la Villa Loti Dış Mekan
Resort la Villa Loti Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Resort la Villa Loti
225 River Road, Trang Village Sangkat Slor Kram Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Resort la Villa Loti size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,4 mi (2,2 km) ve Wat Preah Inkosei ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Kamboçya mutfağı sevenler için Pierre Loti restoranı havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x