P5 Angkor Residence

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
P5 Angkor Residence Genel
P5 Angkor Residence Genel
P5 Angkor Residence Genel
P5 Angkor Residence Öne Çıkan Resim
P5 Angkor Residence Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
P5 Angkor Residence
Mondul 3 Village # 042 Charles De Gaulle Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Siem Reap bölgesindeki P5 Angkor Residence konaklamanızda, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,3 mi (2,1 km) ve T Galleria by DFS Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 15 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x