Jaya House River Park

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Jaya House River Park Genel
Jaya House River Park Genel
Jaya House River Park Genel
Jaya House River Park Genel
Jaya House River Park Genel
Image More +148 fotoğraf
Jaya House River Park
River Road, Treang Village Slar Kram Commune Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Jaya House River Park konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Kraliyet Bahçesi ve Angkor Wat ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Wat Bo ile 1,9 km ve Apsara Tiyatrosu ile 2,1 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve buhar odası mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Pool Suite King - Airport transfers
Deluxe
Deluxe Twin - Airport transfers
Room
Deluxe King - Airport transfers
Room
Junior Suite King with pool view - Airport transfers

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x