Residence Ouarzazate

Güneydoğu Fas, Ouarzazate
Residence Ouarzazate Oda Düzeni
Residence Ouarzazate Oda Düzeni
Residence Ouarzazate Banyo Tipleri
Residence Ouarzazate Mutfak
Residence Ouarzazate İklim Kontrol
Image More +4 fotoğraf
Residence Ouarzazate
109 Lotissement Centre Ourzazate Güneydoğu Fas, Ouarzazate

Ouarzazate bölgesindeki Residence Ouarzazate konaklamanızda, Ksar Ait-Ben-Haddou ve Oasis Fint yakınında konaklayacaksınız. Bu apart daire Atlas Film Corporation Studios ile 0,7 mi (1,2 km) ve Musee Theatre Memoire de Ouarzazate ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Economy Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x