Le Berbere Palace

Güneydoğu Fas, Ouarzazate
Le Berbere Palace Genel
Le Berbere Palace Genel
Le Berbere Palace Genel
Le Berbere Palace Genel
Le Berbere Palace Genel
Image More +149 fotoğraf
Le Berbere Palace
Quartier Mansour Eddahbi Güneydoğu Fas, Ouarzazate

Le Berbere Palace misafirlere Ouarzazate merkezinde, Ksar Ait-Ben-Haddou ve Atlas Film Corporation Studios yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Oasis Fint ile 0,6 mi (0,9 km) ve Musee Theatre Memoire de Ouarzazate ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Tablapizza yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 249 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Ouarzazate bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4306 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit (Vizir)
Presidential
Presidential Süit
Superior
Superior Oda (Single)
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x