Résidence Kounouz

Güneydoğu Fas, Ouarzazate
Résidence Kounouz Öne Çıkan Resim
Résidence Kounouz Dış Mekan
Résidence Kounouz İç Mekan
Résidence Kounouz Oda Düzeni
Résidence Kounouz Banyo Tipleri
Image More +1 fotoğraf
Résidence Kounouz
Av. Med V acoté de Hotel Perle du sude Avenue Ibn sina-Ouarzazate Güneydoğu Fas, Ouarzazate

Ouarzazate bölgesindeki Résidence Kounouz konaklamanızda, Ksar Ait-Ben-Haddou ve Oasis Fint ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Atlas Film Corporation Studios ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kasbah Taouirt ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x