Hotel Rose Valley

Güneydoğu Fas, Ouarzazate
Hotel Rose Valley Öne Çıkan Resim
Hotel Rose Valley Dış Mekan
Hotel Rose Valley Dış Mekan
Hotel Rose Valley Dış Mekan
Hotel Rose Valley Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Rose Valley
Quartier Tassoumaate Lot Bilad Alkhir Güneydoğu Fas, Ouarzazate

Hotel Rose Valley misafirlere Ouarzazate merkezinde, Ksar Ait-Ben-Haddou yakınında ve Atlas Film Corporation Studios ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Oasis Fint ile 1 mi (1,6 km) ve Musee Theatre Memoire de Ouarzazate ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x